Sköt din bostadsrätt med auktion och förvaltning

Om du har en bostadsrätt finns det mycket att göra. Som medlem i föreningen kan du behöva hjälp med ekonomisk förvaltning, då arbetet som styrelsemedlem kan ta mycket tid. För att underlätta ekonomin ytterligare och inhandla saker till din bostad kan du använda dig av auktioner.

Med hjälp av ekonomisk förvaltning från Nabo kan du lättare hantera avgifter och hyror. Allt det ekonomiska som bokföring, lägenhetsförteckningar och bokslut blir också mycket enklare att sköta. Du behöver inte längre som styrelsemedlem lägga en massa tid på att utföra löpande utgifter, och du får bra insyn i ekonomin och stöd av en personlig rådgivare från Nabo.

Spara pengar med auktioner

För att ytterligare underlätta för din ekonomi kan du använda dig av auktioner för att möblera din bostadsrätt. Gustavsbergs auktionskammare har nu öppnat ett showroom där det är möjligt att handla antikviteter över disk. Här kan vem som helst lämna in föremål till auktioner, men det går också att köpa möbler och andra föremål direkt i butiken.

Bo Knutsson har under tre decennier varit expert i tv-programmet ”Antikrundan”. Han har också varit ordförande i den svenska konst- och antikhandlareföreningen och dess internationella motsvarighet som heter Cinoa. Med sitt världsomspännande kontaktnät har han mycket god kompetens och erfarenhet inom antikviteter. Hans råd för den som önskar investera i antikviteter är att satsa på kvalitet. Det är viktigare än att välja antikviteter från en viss epok.

Använd dig av ekonomisk förvaltning

Genom att köpa inredning på auktioner och investera i värdefulla antikviteter kan du tjäna en hel del pengar. Du kan också använda dig av ekonomisk förvaltning från Nabo för att få en mer lättskött och välfungerande ekonomi i föreningen. Swedbanks privatekonom rekommenderar spekulanter på bostadsrätter att först granska föreningens ekonomi. Därför är det klokt att anlita god rådgivning för styrelsemedlemmarna.

Leave a Comment

mts_howto