Piffa upp auktionsverket på Lidingö med målarfärg

Om man äger en fastighet är det viktigt att ta hand om den. Men även om du bara hyr fastigheten för att kunna bedriva auktionsverksamhet, kan det vara nödvändigt att måla fastigheten utvändigt och invändigt för att ge ett bra intryck till kunderna. I vilken lokal auktionsverket håller till är en del av marknadsföringen.

Utseendet spelar roll

Det är väl känt att vi människor attraheras av fina saker. Därför är vi mer lättpåverkade av miljön som vi vistas i än vad man kan tro. Fina och estetiska städer påverkar invånarna i staden på ett positivt sätt – de blir mer harmoniska, mer kreativa och mer lättsinnade. Tråkiga och fula städer gör invånarna smått deprimerade och påverkar deras sinne negativt på flera sätt. Därför är det så viktigt att faktiskt satsa på det estetiska runt ett företag för att sända rätt signaler till kunderna. Ett företag som har tråkiga lokaler där anställda och/eller kunderna vistas i kommer inte leda till bra affärer. Fräscha och estetiska lokaler gör däremot skillnad på ett positivt sätt och den principen gäller i synnerhet för auktionsverk.

Sätt färg på tillvaron

Även om inte alla auktionsverk kan ha lika fina lokaler som Bukowskis i Stockholm, finns det ändå mycket man kan göra för att få till fina och estetiska lokaler. Ett auktionsverk är ingen loppis eller secondhandbutik, det är ett mycket mer sofistikerat ställe att köpa begagnade prylar på. Där står människors vilja att öppna plånboken och buda upp varorna i fokus. Därför är det extra viktigt att skapa rätt miljö för det och med lite målarfärg kommer man långt.

När du ska välja utomhusfärg till auktionslokalen är det viktigt att tänka på att den bör sticka ut från omgivningen. Det är nämligen ett sätt att synas. Om lokalen exempelvis är en vanlig industrilokal mitt i centrum, är det extra viktigt att måla lokalen i en utstickande färg. Samtidigt bör färgen inte sända ut fel signaler. Knallrosa och limegrönt är kanske inte rätt val till ett auktionsverk även om färgerna sticker ut. Välj hellre svart som är mer sofistikerat och elegant, men som ändå sticker ut en del. Kom ihåg att anlita en målerifirma för arbetet. Du hittar ett passande måleri och målare på Lidingö om du söker på nätet.

Som inomhusfärg är neutrala färger bäst, men det kan även fungera med färger som mörklila eller mörkrött om det känns rätt. Annars är det bäst att satsa på färger som beige, ljusgul eller grått, men undvik att ha vitt på väggarna. Vitt kan lätt uppfattas för sterilt och tråkigt. Huvudsaken är att miljön känns hemtrevlig och mysig så att folk känner sig avslappnande och mer villiga att öppna plånboken.

Leave a Comment

mts_howto