När du inte hittar vackra dörrar på auktion

Du har letat efter dörrarna med stort D. Dörrarna i en vacker tidlös stil som passar perfekt i både huset på landet, sommarstugan och i en modern lägenhet i city.

Nya egentillverkade dörrar

Dörrar kan verkligen vara vackra och påverkar inredningen i ett hem mycket. Oavsett om du är minimalist eller älskar allmoge, eller lagom shabby chic, så kommer ett par gedigna trädörrar passa. Hantverk som håller över tid och lyfter din bostad eller sommarstuga. Dörrar, trappan och fönster är sådana saker som man inte bör snåla på. När de väl sitter på plats brukar vi inte byta ut dem på många år. Om ens någon gång. Särskilt inte om du har satsat på hantverk som håller över tid. Hos GKDoor kan du köpa egentillverkade innerdörrar i gediget trä med egen design. Du väljer om du vill ha en specialtillverkad dörr eller köper från deras sortiment. Du väljer mellan furu, ek och målad, beroende på vad som passar bäst. Hantverk av högsta kvalitet, tillverkat i Sverige.

Nya dörrar i gammalt stuk

Om du älskar auktioner vill omge dig med vackra saker, inte senaste trenderna i grälla färger. Har du ett äldre hus eller vill du ge din bostad en antik touch är det smart att köpa dörrar i gammalt stuk. Förr i tiden brydde man sig verkligen om detaljerna. Byggde för flera generationer och med mycket snickarglädje, både utom- och inomhus. Vackra pardörrar med fönster eller stora speglar. Inredning som verkligen lyfter det enklaste hem. Ibland är det mycket enklare att köpa nytt, än att försöka rusta upp gamla dörrar. Om du har köpt en sommarstuga, ett ödehus eller har ett par gamla dörrar som hunnit få svartmögel är det klokare att köpa nya i en gammal stil. Du kan ta kort på din gamla dörr och visa det för GKDoor, så att du får exakt den dörr som du önskar. Det kan även vara smart att köpa en specialtillverkad dörr om du har en dörröppning som är lite för liten. Om du har ett hus som är hundra år gammalt byggdes det inte enligt moderna mått. Då kan dörröppningen in till skafferiet eller klädkammaren vara mindre än en vanlig dörröppning. Istället för att bara sätta upp ett draperi, vilket kan bli riktigt kallt vintertid, så kan du köpa en dörr som passar dörröppningen.

Pardörrar

Om du har ett större hus eller helt enkelt gillar att ta ut svängarna är det vackert med pardörrar. Det ger en speciell känsla, vare sig du har glas eller inte. Pardörrar med vackra äldre handtag ger vibbar av Downtown Abbey och gamla herrgårdar med högt innertak. Pardörrar fungerar både i släktgården och i en ultramodern cityvåning.

Leave a Comment

mts_howto