Olika sätt att sälja på

 

Har du något föremål hemma som du vill sälja? Funderar du på att sälja det på auktion? Här får du information om hur det går till, samt andra alternativ för försäljning av dina föremål.

Att sälja på en stor auktion

Om du har ett föremål som du vill sälja på auktion finns det några saker som är bra att känna till. Föremålen kommer till exempel att värderas, fotograferas och marknadsföras. Kom också ihåg att om du säljer ett föremål via stora auktionshus kommer du endast att få dryga halva beloppet i din egna plånbok, resten går nämligen till själva auktionsverket.

 

Satsa på att sälja på mindre auktioner

Om du äger ett föremål som inte antas kosta så mycket kan ett bättre alternativ vara att vända dig till en mindre och lokal auktion – det kan löna sig i längden. Norrköping, Nyköping, Helsingborg och Halmstad är bara en bråkdel av de auktionsverk som finns i landet. Om du tycker att auktion är en rolig process, men inte Table of scrap gold being inspected.Focal point on the two bracelets.har något direkt värdefullt att sälja kan du också satsa på ännu mindre auktioner som anordnas av föreningar eller grupper i din hemstad. I det här fallet kan även Tradera, som är ett slags auktionhus online, vara ett bra alternativ för dig. Där kan du i stort sett lägga upp vad du vill för försäljning. Kom ihåg att allt kan säljas, även sånt som man upplever som fulare saker, som fallet var i Möllegården tidigare i år. Det gäller bara att hitta rätt forum för det du vill sälja.

Sälja smycken på auktion

Har du smycken eller andra accessoarer hemma? Det är något som alltid går att sälja. Det kan vara svårt att själv veta hur man ska värdera det tingeltangel som man äger, oftast har de sakerna kanske mer ett affektionsvärde för ägaren. Innan du lämnar in för att sälja guld och silversmycken så kolla på nätet vad de är värda. Det kan löna sig att sälja dem på auktion för att trissa upp prislappen.

Leave a Comment

mts_howto